Regisseur bevestigt geruchten over nieuw seizoen Squid Game - Actueel Cinema

   - 

Hwang Dong-hyuk, de regisseur van de Netflix-hit Squid Game, heeft in een interview met AP bevestigt dat er een tweede seizoen van de populaire reeks wordt gemaakt. Wanneer het tweede deel klaar zou zijn, is nog niet duidelijk. 

De regisseur is naar eigen zeggen "bezig" met het tweede seizoen. "Het seizoen zit nu in mijn hoofd. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het gaat gebeuren." De regisseur kon wel bevestigen dat de hoofdrolspeler, Lee Jung-jae, opnieuw zal meespelen. De reeks Squid Game werd volgens Netflix al door meer dan honderd miljoen abonnees bekeken.

Het verhaal gaat over een samenleving waarin een mysterieuze organisatie mensen met schulden aanwerft om mee te spelen in kinderachtige spelletjes. De deelnemers kunnen 38 miljoen dollar winnen, maar de meeste van hen komen brutaal om het leven. Hoe het verhaal in de tweede reeks verdergaat, is nog onduidelijk. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: