Er is wel degelijk een X-men-serie in voorbereiding bij FOX - Actueel Series

   - 

Aan de love story tussen de superhelden en het kleine scherm lijkt nog niet meteen een einde te komen. Na The Flash op CW, Jessica Jones op Netflix of Gotham, de prequel bij Batman op Fox, zou er weleens een nieuwe serie met superhelden op het kleine scherm kunnen komen. Volgens geruchten die in oktober op het web opdoken, zou Fox werken aan een tv-bewerking van de film X-Men. Geruchten die intussen zijn bevestigd door de top van de Amerikaanse keten.

De voorzitter van de keten heeft tegen TV Insider toegegeven dat er wordt onderhandeld tussen Fox en Marvel Studios. “We zijn erg optimistisch en we hebben een goed gesprek met hen gehad,” zei Gary Newman. Het enige probleem dat de keten moet oplossen om dit project te verwezenlijken: 20th Century Fox overtuigen, dat de rechten op X-Men bezit, en Disney, dat de televisierechten erop in handen heeft.

Fox heeft weliswaar het licht nog niet op groen gekregen voor deze serie, maar het weet wie het moet aanspreken om dit project te realiseren. Volgens The Hollywood Reporter zijn Evan Katz en Manny Coto, van 24, gekozen voor de productie, terwijl Patrick McKay en JD Payne, van Star Trek, voor de scenario’s zouden gaan zorgen.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: