Ash vs Evil Dead

Van Sam Raimi
(0 stemmen)
Ash vs Evil Dead
Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Ash vs Evil Dead
Geregisseerd door : Sam Raimi
In de zalen vanaf: 31 oktober 2015
Speelduur: 43 minuten
Genre: Actie
Land : US (2015)

 VOD

Bekijk Ash vs Evil Dead via video on demand/streaming.

 Synopsis

Ash heeft de afgelopen dertig jaar hard gewerkt om verantwoordelijkheid, volwassenheid en de gruwelijkheden van de ‘Evil Dead’ te ontlopen. Maar wanneer hij per ongeluk een Deadite-plaag veroorzaakt, die de complete mensheid dreigt te vermoorden, wordt Ash de enige hoop op overleving.

 3 Seizoenen

Seizoen 3 (2018)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 25/02/2018 Ash heeft de afgelopen dertig jaar hard gewerkt om verantwoordelijkheid, volwassenheid en de gruwelijkheden van de ‘Evil Dead’ te ontlopen. Maar wanneer hij per ongeluk een Deadite-plaag veroorzaakt, die de complete mensheid dreigt te vermoorden, wordt Ash de enige hoop op overleving. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (10 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10

Seizoen 2 (2016)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 10/02/2016 Ash heeft de afgelopen dertig jaar hard gewerkt om verantwoordelijkheid, volwassenheid en de gruwelijkheden van de ‘Evil Dead’ te ontlopen. Maar wanneer hij per ongeluk een Deadite-plaag veroorzaakt, die de complete mensheid dreigt te vermoorden, wordt Ash de enige hoop op overleving. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
Home
afleveringen 1 : Home
Wanneer Ruby haar 'kinderen' zich tegen haar keren, roept ze Ash op om haar te helpen. Hij brengt Kelly en Pablo mee naar naar geboortedorp waar Ruby naartoe gevlucht is. Pablo begint ondertussen vage visioenen te krijgen en ontdekt dat zijn ooms amulet vreemde krachten bevat.
The Morgue
afleveringen 2 : The Morgue
Pablo zijn realiteit wordt op de proef gesteld wanneer Ruby hem verteld dat de Necronomicon hem voorbodes heeft geschonken. Ondertussen ontdekken Ash en Kelly in het mortuarium dat Brock zijn date misschien niet zo'n warm persoon is als men dacht.
Last Call
afleveringen 3 : Last Call
Ash en zijn oude schoolvriend Chet geven een feestje om de dieven van 'De Delta' te lokken. Ondertussen vinden de Deadites 'De Delta' en gaan er mee aan de haal. Ruby beseft wie de echte 'Chosen One' is.
DUI
afleveringen 4 : DUI
Het wordt de man tegen de machine als Ash moet vechten tegen de bezeten 'Delta.' Ondertussen gaan Ruby en Kelly achter de 'Spawn' aan. En Pablo krijgt een aanbod van de Necronomicon dat hij niet kan weigeren... maar wel zal moeten.
Confinement
afleveringen 5 : Confinement
Deadites zijn geen partij voor onze held maar de Sheriff wel. Ash wordt gevangen gezet. Ruby, Kelly, en Pablo proberen hem vrij te krijgen maar sommige mensen doen zich anders voor dan ze schijnen te zijn. Er is een nieuw kwaad in de stad.
Rapped Inside
afleveringen 6 : Rapped Inside
Een boze menigte drijven Ash en zijn team naar het Brock huis. Terwijl Ruby een spreuk probeert te op te roepen om Baal terug naar de hel te zenden. Uiteindelijk bewijst Ash de stedelingen dat hij geen moordenaar is maar een held als er een bekende deadite hem een bezoek brengt.
Delusion
afleveringen 7 : Delusion
Ash wordt wakker in een ziekenhuis en een schijnbaar behulpzame dokter probeert wanhopig om hem aan zijn gruwelijke daden toe te geven zodat hij kan genezen. Ashs wereld lijkt langzaam om hem heen af te brokkelen. Was dit alleen in zijn hoofd of is hij echt Ashy Slashy?
Ashy Slashy
afleveringen 8 : Ashy Slashy
In hun zoektocht naar Ash en Baal nemen Ruby, Kelly en Pablo een kijk in een verlaten psychiatrische instelling en ontmoeten een stel dolgedraaide personages. Ze spelen alle een rol in Baals poging om Ash te breken en zo de verborgen Necronomicon te vinden. Maar werkt zijn plan?
Home Again
afleveringen 9 : Home Again
Ash, radeloos door het verliezen van Pablo, is vastberaden om hem terug te brengen. Ruby en Kelly reizen samen naar het verleden om te voorkomen dat een jonge Ash de Necronomicon ontdekt.
Second Coming
afleveringen 10 : Second Coming
Ash, Ruby, en Kelly bestrijden het verleden om een toekomst in het heden te hebben. Een waar Pablo in leven is en waar de wereld veilig is voor de ‘Evil Dead.’ Maar de familie van hel heeft andere plannen.

Seizoen 1 (2015)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 31/10/2015 Ash heeft de afgelopen dertig jaar hard gewerkt om verantwoordelijkheid, volwassenheid en de gruwelijkheden van de ‘Evil Dead’ te ontlopen. Maar wanneer hij per ongeluk een Deadite-plaag veroorzaakt, die de complete mensheid dreigt te vermoorden, wordt Ash de enige hoop op overleving. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
El Jefe
afleveringen 1 : El Jefe
Dertig jaar na zijn laatste gevecht met Deadite, als Ash Williams op een dag stoned is, laat hij in al zijn domheid de Evil Dead ontwaken waardoor de Deadite chaos weer losbarst.
Bait
afleveringen 2 : Bait
Special Agent Fisher is opzoek naar Ash. Pablo raakt betrokken bij zijn eerste bloederige en krankzinnige gevecht en Kelly's leven verandert voorgoed.
Books from Beyond
afleveringen 3 : Books from Beyond
Een mysterieuze vrouw verschijnt bij de boerderij van Kelly's ouders. Ondertussen bereiken Ash, Kelly en Pablo de boekenwinkel "Books from Beyond" met de Necronomicon. Special Agent Fisher bevindt zich in een angstaanjagende, onverklaarbare situatie.
Brujo
afleveringen 4 : Brujo
Ruby helpt Special Agent Fisher en onthult haar familiegeheim over de Evil Dead. Ash en zijn team volgen een aanwijzing van de demon Eligos, maar Kelly betaalt hiervoor een prijs.
The Host
afleveringen 5 : The Host
Kelly's huidige situatie brengt anderen in gevaar. Dit dwingt Pablo een dappere zet te maken. Ash laat een nieuwe kant van zijn karakter zien. Ruby en Fisher bundelen hun krachten om Ash te vinden.
The Killer of Killers
afleveringen 6 : The Killer of Killers
Dankzij een hallucinatie als gevolg van drugs komt Ash te weten wat hij moet doen met de Necronomicon. Pablo en Kelly bemerken iets onheilspellend. Ash belooft Lem te bezoeken, maar Fisher duikt op voor een zware confrontatie met haar voormalige baas.
Fire in the Hole
afleveringen 7 : Fire in the Hole
Ash, Pablo en Kelly, vergezelt door Fisher, zoeken voor Lem in het bos. Dan arriveren ze bij het kamp van de militia te midden van chaos en moeten ze extreme maatregelen nemen om te kunnen ontsnappen. Ondertussen wordt meer onthuld van de missie van Ruby.
Ashes to Ashes
afleveringen 8 : Ashes to Ashes
Ash probeert het boek te begraven om een einde te maken aan de Evil Dead, maar eerst moet hij vechten met andere, fysieke zaken uit zijn verleden. Special Agent Fisher wordt geconfronteerd met een angstaanjagende verandering bij Ash.
Bound in the Flesh
afleveringen 9 : Bound in the Flesh
Ash gaat de strijd aan met een bekende en hoort later een bericht over de Necronomicon. Ondertussen veroorzaken de Deadite de zwaarste aanslagen tot dan toe.
The Dark One
afleveringen 10 : The Dark One
In een laatste poging om al de Evil uit de wereld te laten verdwijnen, ontvangt Ash een aanbod dat zijn leven, en de hele mensheid, voor altijd kan veranderen.

 Casting

Lucy Lawless

Ruby Knowby
Bruce Campbell

Ashley “Ash” Williams
Ray Santiago

Pablo Simon Bolivar
Dana DeLorenzo

Kelly Maxwell
Arielle O'Neill

Brandy Barr

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Ash vs Evil Dead"

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: