Infos

Originele titel : Fâsuto sukuwaddo
Speelduur: 69 minuten
Land : Japan, Canada, Rusland (2009)

 Synopsis

In 1942 vecht het Rode Leger met de moed der wanhoop tegen het kruim van de Duitse oorlogsmachine. Moet Moskou zich overgeven en moet het Rode Leger zich terugtrekken achter de Oeral? Dat is buiten Nadja gerekend! Deze veertienjarige overleeft een luchtaanval en ontdekt dat zij helderziend is. Zij kan momenten van de waarheid zien en voorspellen, momenten waarop de keuze en beslissing van één persoon de uitkomst van een hele strijd kan bepalen. Nadja wordt dan ook ingelijfd bij de geheime dienst om een geheime oorlog te voeren tegen de machtige prins der duisternis, Baron Von Wolff, leider van een occulte orde binnen de SS. Om hem het hoofd te bieden zal Nadja de hulp inroepen van haar oude makkers van de Eerste Brigade. 
Deze atypische anime, een creatieve Russisch-Japanse mix van documentaire en fantastische film bevat alle ingrediënten om de fans van het genre aan hun trekken te laten komen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: