Infos

Geregisseerd door : Sofia Coppola
In de zalen vanaf: 24 mei 2006
Speelduur: 123 minuten
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De Oostenrijkse prinses Marie-Antoinette (Kirsten Dunst) trouwt in 1770 op jonge leeftijd met Lodewijk XVI (Jason Schwartzman) en belandt zo op het hof van Versailles. Wanneer haar onverschillige echtgenoot een paar jaar later de troon van zijn vader (Rip Torn) bestijgt, wordt Marie-Antoinette koningin van Frankrijk. Vanwege haar IOostenrijkse afkomst is ze echter niet populair onder de bevolking. Zo zou ze een slechte invloed hebben op de leden van het Franse hof en vele schandalen op haar naam hebben staan.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Marie-Antoinette"

Gouden Palm voor Loach in Cannes - Actueel
Actueel

Gouden Palm voor Loach in Cannes

Tijdens de slotceremonie van het 59e Festival van Cannes reikte Émanuelle Béart de felbegeerde Gouden Palm uit aan Ken Loach voor 'The Wind that Shakes the Barley'... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The Watchers - Horror
1
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."
Goodbye Julia
3
12 juni 2024

Goodbye Julia

 Regie: Mohamed KordofaniMet: Eiman Yousif, Siran Riak, Nazar GomaEen vreemde vriendschap bindt een rijke moslim-Soedanese vrouw uit het noorden aan een christelijke Soedanese vrouw uit het zuiden die berooid is na de dood van haar man. Wat zit er achter de bezorgdheid van de een ten opzichte van de ander?
Haikyu !! The Dumpster Battle - Animatie Film
4
12 juni 2024

Haikyu !! The Dumpster Battle

Animatie Film Regie: Susumu MitsunakaKarasuno Hoge School kwam door de voorrondes voor het Harutaka Volleybal Toernooi, dat vol zat met sterke teams. De ploeg ging door naar de derde ronde door Hyogo prefectuur vertegenwoordiger Inarizaki Hoge School te verslaan, die werd beschouwd als een van de favorieten voor het kampioenschap. Hun... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: