Infos

In de zalen vanaf: 7 februari 2024
Speelduur: 85 minuten
Genre: Familie, Actie, Komedie

 Synopsis

De spannende familiefilm 'De Legende van Familie Vos' draait om Teun (Levi Otto) die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie (Imani Ristie), de dochter van parkdirecteur Indra (Manoushka Zeegelaar Breeveld), op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor (Edo Brunner) 's nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij het mysterie. Wie of wat is dit spook en wat heeft-ie te zoeken in de Efteling? Indra gelooft helemaal niets van de spookverhalen. Ook niet wanneer de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh (Buddy Vedder) langskomt om haar te overtuigen dat het spookt in de Efteling. 
 
Teun en Jamie ontdekken een oud sprookjesboek van Teuns opa, waarin een Vuurman wordt beschreven die lijkt op het spook in de Efteling. Overtuigd dat er echt iets aan de hand is, gaan ze samen met Ronny Ruygh en Teuns tante Ada (Raymonde de Kuyper) op onderzoek uit. Ze merken al snel dat er 's nachts iets ongewoons gebeurt in het verlaten park. Is het een echt spook of schuilt er iets anders achter de vurige verschijning?  
 
De Legende van Familie Vos biedt een mix van spanning en humor, perfect voor een gezellige filmuitstap met het hele gezin.

Let op met kinderen tot 6 jaar Angst
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 VOD

Bekijk De Legende van Familie Vos via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Tiger Stripes
7
24 april 2024

Tiger Stripes

 Regie: Amanda Nell EuMet: Zafreen Zairizal, Deena Ezral, Piqa, Shaheisy Sam,...Zaffan worstelt met de puberteit en ontdekt een angstaanjagend geheim over haar veranderende lichaam. Ondanks haar pogingen om het onvermijdelijke te verbergen, komen haar vrienden achter haar gevaarlijke geheim en keren ze zich tegen haar. Terwijl Zaffan verder in het nauw wordt gegeven door haar... Verder lezen...
Salem
8
24 april 2024

Salem

 Regie: Jean-Bernard MarlinMet: Dalil Abdourahim, Oumar Moindjie,...Djibril is een jonge Comorees die in een probleemwijk van Marseille woont. Hij is lid van de Sprinkhanen en verliefd op Camillla, een Roma-meisje dat lid is van de rivaliserende bende, de Krekels. Wanneer ze hem vertelt dat ze zwanger is, zegt Djibril dat ze abortus moet plegen om een bendeoorlog... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: