Infos

Geregisseerd door : Ruben Smit
Speelduur: 75 minuten
Land : Nederland

 Synopsis

Vaar mee met de man in zijn kano. Ruben Smit, gepassioneerd ecoloog, fotograaf en filmer (medewerker aan De nieuwe wildernis) peddelt in deze nieuwe documentaire (2015) in zijn kano de Nederlandse rivieren af, van de Duitse grens tot de Noordzee. Een expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs de onbekende waterwegen. Onderweg legde hij in hoge kwaliteit filmbeelden alle planten en dieren vast die hij tegenkomt. Hij maakte gebruik van de nieuwste technieken; time lapse , slow motion, luchtopnamen, extreme macro, spy cams, wildlife cam's en natuurlijk onderwaterfilmtechnieken voor spectaculaire en unieke beelden onder water. 
 
In vier etappes wordt telkens een deel van het stroomgebied getoond waarin het Nederlandse landschap en in het bijzonder, de natuur centraal staan. Via Ruben en zijn verhaal wordt de kijker meegenomen naar bizarre natuurverschijnselen en soorten. Hij brengt die enthousiast dichterbij. Word zijn reisgenoot.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: