Infos

Geregisseerd door : Andrew Davis
In de zalen vanaf: 20 december 2006
Speelduur: 137 minuten
Genre: Actie, Horror, Drama, Avontuur
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Nadat de legendarische reddinsgzwemmer Ben Randall (Kevin Costner) zijn crew verliest in een tragisch ongeluk, wordt hij als leraar uitgezonden naar de school voor 'Coast Guard Rescue Swimmers'. Hij gaat helemaal op in zijn nieuwe baan en zet de boel op stelten met onorthodoxe lesmethodes. Een van zijn beste studenten is super zwemtalent Jake Fischer (Ashton Kutcher), die helaas liever zijn bekwaamheid etaleert, dan dat hij de wil toont om zijn leven voor een ander te geven. Randall drijft Fischer tot het uiterste en probeert hem te veranderen in een jongen die met hart en ziel voor het bestaan van reddingszwemmer kiest. Samen vertrekken ze naar Alaska waar Fischer meteen te maken krijgt met een gruwelijk moeilijke test.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Guardian"

The Guardian - Bespreking
Bespreking

The Guardian

Een kruising tussen 'Top gun', 'An officer and a gentleman' en 'Windkracht 10', zo zou je 'The guardian' kunnen omschrijven. Kevin Costner is officier Ben Randall die na een misgelopen... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: