Infos

Geregisseerd door : John Madden
In de zalen vanaf: 1 april 2015
Speelduur: 122 minuten
Genre: Drama, Komedie
Land : Verenigde Staten, Engeland (2014)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Een tweede hotel is Sonny's (Dev Patel) grote droom. Hij moet wel uitbreiden omdat in het 'Best Exotic Marigol Hotel for the Elderly and Beautiful' in het exotische Jaipur in India nog maar één kamer vrij is, wat gevolgen heeft voor de nieuwe gasten Guy (Richard Gere) en Lavinia (Tamsin Greig). Sonny heeft al een pand op het oog, maar het vergt allemaal wat meer tijd dan hij heeft, aangezien hij ook nog wil trouwen met zijn grote liefde Sunaina (Tina Desai). De vaste, gepensioneerde gasten van het hotel hebben zo hun eigen problemen. Evelyn en Douglas (Judi Dench en Bill Nighy) hebben zich op de arbeidsmarkt van Jaipur gestort en vragen zich af waar hun vaste pannenkoekendates toe leiden. Norman en Carol (Ronald Pickup en Diana Hardcastle) bewandelen de hobbelige paden van een relatie en Madge (Celia Imrie) kan niet kiezen tussen twee rijke vrijgezellen. De enige die misschien alle antwoorden heeft, is Muriel (Maggie Smith), de nieuwe manager van het hotel en bewaarder van ieders geheimen. Als de eisen van een traditionele Indiase bruiloft iedereen teveel dreigen te worden, lijkt er toch licht aan de horizon te schijnen.

 VOD

Bekijk The Best Exotic Marigold 2 via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Best Exotic Marigold 2"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
2
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Skunk - Drama
8
13 maart 2024

Skunk

Drama Regie: Koen MortierMet: Thibaud Dooms, Natali Broods, Dirk RoofthooftSKUNK volgt Liam, een verwaarloosde tiener die opgroeit in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Zijn destructieve thuis wordt al snel ingeruild voor een jeugdinstelling die tevens haar eigen regels en misbruiken heeft. Ook al vindt hij troost bij zijn begeleiders, toch blijft het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: