Infos

Geregisseerd door : Ash Brannon & Chris Buck
In de zalen vanaf: 24 oktober 2007
Speelduur: 88 minuten
Land : Verenigde Staten (2007)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De animatiefilm Surf's Up neemt ons mee achter de schermen van de pinguïn-surfwedstrijden met een hoog octaangehalte. Het verhaal draait rond Cody Maverick, een beloftevolle jonge surfer die zich klaarmaakt voor zijn eerste profwedstrijd. 
Cody die geïnspireerd wordt door zijn held, een legendarische surfer Big Z genaamd, verlaat zijn familie en zijn stad Shiverpool, op Antarctica, en trekt naar Pen-Gu Island voor de Big Z Memorial Surf Off. Cody gelooft dat de overwinning hem de bewondering en het respect waarnaar hij zo tracht, zal brengen. Maar als hij onverwachts oog in oog komt te staan met een geruïneerde oude surfer genaamd The Geek, begint Cody te beseffen dat de grootste kampioen niet altijd degene is die eerst aankomt.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Surf's Up"

Surf's Up - Bespreking
Bespreking

Surf's Up

Het gaat hier namelijk om een regelrechte mockumentary waarin het doen en laten van een klungelige vetgans die het wil maken in de surfwereld wordt geregistreerd. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: