Infos

Geregisseerd door : Nicolas Rey
In de zalen vanaf: 1 januari 2005
Speelduur: 120 minuten
Land : Frankrijk (2005)

 Synopsis

Naar aanleiding van de twee dingen die we het "Het witte goud" noemen. Massa's skiërs, grote sneeuwmachines, een administratieve machinerie, allemaal ondergedompeld in de aluminiumindustrie. Deze film is een mengeling van documentaire, intieme film en archieffilm. Nicolas Rey nodigt ons uit voor een tocht in een kabelbaan om vanuit de hoogte toe te kijken hoe een alpien gebied langzaam verandert in een skistation.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: