Infos

Geregisseerd door : Bart Van Leemputten
In de zalen vanaf: 12 maart 2008
Speelduur: 67 minuten
Genre: Familie
Land : België (2007)
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

Samson & Gert zetten eindelijk de stap naar het witte doek! In hun eerste film zien Samson & Gert hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marlèneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend vernieuwd wordt. Samson en Gert starten vol goede moed met de renovatie, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar één ding: hun schat ophalen. Maar dat is buiten Samson & Gert gerekend...voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: