Infos

Geregisseerd door : Ryan Murphy
In de zalen vanaf: 28 maart 2007
Speelduur: 116 minuten
Genre: Drama, Komedie
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De grappige en tegelijkertijd aangrijpende film Running with Scissors is gebaseerd op de persoonlijke memoires van Augusten Burroughs. De jonge Augusten (Joseph Cross) groeide op in de jaren 1970 en leidde een kleinburgerlijk bestaan met een alcoholische vader (Alec Baldwin) en een moeder (Annette Bening) die in de waan leefde dat ze ooit een beroemde dichteres zou worden. Als zijn ouders scheiden, vindt Augustens moeder voor hem een onderkomen bij haar heel onorthodoxe psychiater, Dr. Finch (Brian Cox), en zijn excentrieke uitgebreide familie. Running with Scissors beschrijft hoe Augusten probeert te overleven onder die wel erg uitzonderlijke omstandigheden.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: