Infos

Geregisseerd door : Emir Kusturica
In de zalen vanaf: 13 februari 2008
Speelduur: 126 minuten
Genre: Drama
Land : Bosnië (2007)
Originele taal: Servo-Kroatisch

 Synopsis

Cane en zijn grootvader leven samen met hun koe, Cvetka, op een verlaten heuveltop in Servië. Behalve hun boervrouw, Bosa, zijn er geen andere inwoners. Cane's grootvader is ervan overtuigd dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij vraagt Cane om naar het dorp te gaan, drie heuvels verder en daar hun koe te verkopen. Cane moet drie zaken beloven: met het geld van de koe moet hij een religieus beeld kopen, iets wat hij zelf heel graag zou hebben en tenslotte moet hij zichzelf een vrouw vinden. 
 
Eens in het dorp heeft Cane niet veel moeite met het vervullen van de eerste opdrachten, maar hoe zal hij een vrouw vinden, die met hem naar het dorp wil gaan voor zijn grootvader er het bijltje bij neerlegt? Dan ontmoet hij Jasna. Ze is, zoals gewoonlijk, weer te laat voor school.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Promise Me This (Zavet)"

Promise Me This - Bespreking
Bespreking

Promise Me This

De man heeft door de jaren een hele naam gemaakt voor zichzelf, maar toch is de cinema van Emir Kusturica geen spek voor ieders bek. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: