Infos

Geregisseerd door : Dennis Bots
In de zalen vanaf: 17 oktober 2007
Speelduur: 73 minuten
Genre: Familie
Land : België (2007)
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

Op een winterdag krijgen kabouter Plop en zijn vrienden vreemd bezoek in de melkherberg. Is het een olifant? Een giraf? Of een verdwaalde ijsbeer? Als poolkabouter Snorre aanklopt bij de kabouters wordt al snel duidelijk met welk vreemd dier ze hier te maken hebben. Pinki de pinguïn werd ontvoerd op de Zuidpool door twee handlangers van Louise Appelmoes, eigenares van Restaurant De Gouden Pollepel. Zij heeft pinguïns nodig voor haar exclusieve pinguïnsoep. Gelukkig kon Pinki ontsnappen, maar Louise wil na de mislukte vangst van haar handlangers terug naar de Zuidpool om er zoveel mogelijk pinguïns te halen. Na het horen van dit verhaal besluiten Plop en zijn vrienden Snorre en Pinki te helpen. Plop, Klus, Kwebbel en Lui bundelen hun kabouterkrachten en vertrekken naar de Zuidpool. Zal het hen lukken om alle pinguïns te redden van de ondergang?

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: