Infos

Geregisseerd door : Timur Bekmambetov
In de zalen vanaf: 28 september 2005
Speelduur: 115 minuten
Land : Rusland (2004)

 Synopsis

NOCHNOI DOZOR (Night Watch) is het eerste deel van een trilogie gebaseerd op de sci-fi-bestsellers 'Night Watch', 'Day Watch' en 'Dusk Watch' van de hand van Sergei Lukyanenko. 
Sinds het bestaan van de mensheid, zijn er "anderen" onder ons, soldaten in een eeuwige strijd tussen Licht en Donker.  
Meer dan 1000 jaar geleden werd er een wapenstilstand gesloten tussen de "anderen" van het Licht en de "anderen" van het Donker. Om dit bestand te respecteren werden er undercover-eenheden opgericht: de Night Watch voor het Licht en de Day Watch voor het Donker. Deze "anderen" controleren mekaar voortdurend en het lot van de mensheid hangt af van dit zeer broze evenwicht.  
Een eeuwenoude voorspelling spreekt echter over de komst van een zeer machtige "andere" die het evenwicht zal verstoren en zo opnieuw een oorlog zal ontketenen. Die dag is nu aangebroken in Moskou – maar kiest de "andere" voor Licht of Donker?

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Nochnoi Dozor (Night Watch)"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: