Infos

Originele titel : Nanny McPhee and The Big Bang
Geregisseerd door : Susanna White
In de zalen vanaf: 7 april 2010
Speelduur: 109 minuten
Genre: Familie, Fantasy
Land : Engeland, Frankrijk (2008)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In Nanny McPhee and the Big Bang kruipt Oscarwinnares en scenariste Emma Thompson opnieuw in de huid van de kinderjuffrouw met magische krachten, die verschijnt wanneer ze het hardst nodig is en het minst verwacht wordt, in het vervolg van de hilarische en hartverwarmende fabel die kinderen overal ter wereld wist te bekoren. 
 
In dit deel verschijnt Nanny McPhee voor de deur van een gekwelde jonge moeder, Isabel Green (Maggie Gyllenhaal), die de familieboerderij draaiende probeert te houden terwijl haar man naar de oorlog is. Maar zodra ze aankomt, ontdekt Nanny McPhee dat de kinderen van mevrouw Green een eigen oorlog aan het uitvechten zijn tegen twee verwende neven uit de stad die bij hen ingetrokken zijn en weigeren weg te gaan.  
 
Met de hulp van een tot leven gekomen standbeeld, een biggetje dat in bomen klimt en een babyolifantje dat op de vreemdste plaatsen opduikt, en met behulp van een vliegende motorfiets en haar magische krachten, probeert Nanny McPhee haar ondeugende beschermelingen vijf nieuwe lessen te leren.

 VOD

Bekijk Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Nanny McPhee: De vonken vliegen eraf"

 Andere films nu in de bioscoop...

C'è ancora domani - Komedie
2
20 maart 2024

C'è ancora domani

Komedie Regie: Paola CortellesiMet: Paola Cortellesi,...Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano's ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en... Verder lezen...
Immaculate - Horror
3
20 maart 2024

Immaculate

Horror Regie: Michael MohanMet: Sydney Sweeney, Simona Tabasco, Álvaro MorteNa een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: