Infos

Geregisseerd door : Curtis Hanson
In de zalen vanaf: 18 juli 2007
Speelduur: 122 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Huck Cheever (Eric Bana) is een harde, een gokker die van geen ophouden weet. In zijn persoonlijke relaties "speelt" hij heel wat voorzichtiger en weet hij elke emotionele band of engagement op langere termijn te vermijden. Wanneer Huck op het punt staat om tegelijkertijd het belangrijkste tornooi in de World Series of Poker 2003 te winnen én de genegenheid van Billie Offer (Drew Barrymore), een jonge zangeres uit Bakersfield, kruist plots een vervelend obstakel zijn pad. Het gaat om zijn eigen vader, L.C. Cheever (Robert Duvall), een pokerlegende die vele jaren eerder Hucks moeder achterliet. Naarmate de beide rivalen afstevenen op een rechtstreekse confrontatie waarin ze de kaarten op tafel zullen moeten leggen, begint Huck twee dingen te begrijpen : om te winnen in beide spelen, het poker en het leven, moet hij kaart spelen zoals hij tot nog toe geleefd heeft en leven zoals hij al die tijd kaartte.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Lucky You"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: