Infos

Geregisseerd door : Liza Azuelos
In de zalen vanaf: 12 september 2012
Speelduur: 97 minuten
Land : Verenigde Staten (2012)
Originele taal: Engels

 Synopsis

LOL staat voor Laughing Out Loud én is de bijnaam van de 16-jarige scholiere Lola (Miley Cyrus). Zij en haar vrienden lachen heel wat af in een wereld verbonden door YouTube, iTunes en Facebook. Zo delen ze alles met elkaar, van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders. Als Lola's moeder (Demi Moore) 'per ongeluk' het openhartige dagboek van Lola leest, beseft ze hoe groot het verschil tussen hun generaties is. Intussen is Lola vooral druk met haar gevoelens voor BFF Kyle (Douglas Booth), van wie ze zich nu pas realiseert dat hij veel meer voor haar betekent. Hoe gaat ze hem dat vertellen? Lang kan Lola niet wachten, want ze merkt dat Ashley (Ashley Greene), haar sexy klasgenoot, de knappe Kyle ook wel ziet zitten. Lastig dus, helemaal als ze met de hele klas naar Parijs gaan!

 VOD

Bekijk L.O.L Laughing out loud via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "L.O.L Laughing out loud"

Drive-In Movies 2012 - Actueel
Actueel

Drive-In Movies 2012

Het is zomer! Dat betekent dus mooi weer en lange nachten! De gelegenheid bij uitstek voor Drive-in movies! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: