Infos

Geregisseerd door : Erick Zonca & Camille Natta
In de zalen vanaf: 7 mei 2008
Speelduur: 142 minuten
Genre: Thriller
Land : Frankrijk, Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Ondanks haar nog vrij flamboyante uiterlijk heeft de 40-jarige Julia tal van problemen : zij is alcoholiste, leeft van kleine jobs die zij nooit kan houden, vlindert van de ene naar de andere man en raakt hoe langer hoe meer vereenzaamd. De enige persoon die echt om haar geeft is haar vriend Mitch. Zij weigert echter zijn hulp omdat zij van mening is dat zij geen schuld draagt voor de talrijke mislukkingen in haar leven. 
 
Na haar ontmoeting met een jonge Mexicaanse vrouw, Elena, begaat Julia in een vlaag van paniek en wanhoop een gewelddaad. Zij slaat op de vlucht maar beseft gauw dat zij geen keuze meer heeft en haar verantwoordelijkheden gaat moeten opnemen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Julia"

Julia - Bespreking
Bespreking

Julia

Tilda Swinton speelt iedereen van het scherm als vrouw met een joekel van een alcoholprobleem en houdt in één ruk de hele film recht. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: