Infos

Geregisseerd door : Tim Story
In de zalen vanaf: 20 juli 2005
Speelduur: 106 minuten
Land : Verenigde Staten, Duitsland (2004)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Na een krachtige confrontatie met kosmische stralingen, keert de crew van een experimentele ruimtemissie terug naar aarde met unieke bovennatuurlijke krachten. Als team van 4—Mr. Fantastic, Invisible Woman, The Human Torch en The Thing--verbazen ze de wereld door hun nieuw opgedane krachten te gebruiken voor het verbeteren van mensenlevens, het bevechten van het kwaad en het bestrijden van de snode Dr.Doom. 
De 'Fantastic Four' bestaan uit Reed Richards/Mr. Fantastic, die zijn lichaam kan uitrekken; Sue Storm/Invisible Woman, die niet alleen zichzelf maar ook andere objecten onzichtbaar kan maken; Johnny Storm/Human Torch, die vuur uit zijn vingers kan schieten en vlammen kan bedwingen; en Ben Grimm/The Thing, een afzichtelijk maar ijzersterk monster met een bizar gevoel voor humor.

Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Fantastic Four"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: