Infos

Geregisseerd door : Wim Wenders
In de zalen vanaf: 19 oktober 2005
Speelduur: 122 minuten
Genre: Drama
Land : Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Howard Spence (Sam Shepard) heeft betere dagen gekend. Vroeger speelde hij grote westernhelden, nu krijgt hij nog slechts onbeduidende bijrollen. Hij leidt een egoistisch leven waarin hij de walging voor zichzelf probeert te vergeten door alcohol, drugs en jonge vrouwen.  
 
Maar dan hoort hij op een dag van zijn moeder (Eva Marie Saint) dat hij ergens een kind kan hebben rondlopen. Het idee alleen al is voor Howard een laatste strohalm van hoop dat zijn leven niet helemaal waardeloos is geweest. En zo gaat Howard op zoek naar die bewuste zoon, of dochter, wat het ook mag zijn. Hij ontmoet Doreen (Jessica Lange), een vrouw die hij ooit liefhad, en Earl (Gabriel Mann), een jonge zanger die geen behoefte meer heeft aan een vader. Maar om de zaak nog gecompliceerder te maken is daar ook nog Sky (Sarah Polley), die wel eens zijn dochter zou kunnen zijn uit alweer een ander avontuurtje. En dan is er nog Sutter (Tim Roth), een privé detective die vastbesloten is om Howard terug te brengen naar de filmset waarvan hij weggelopen is.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: