Infos

Geregisseerd door : Mikael Hafström
In de zalen vanaf: 8 maart 2006
Speelduur: 107 minuten
Genre: Thriller, Drama
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Reclamebaas Charles Schine (Clive Owen) is één van de vele pendelaars in Chicago die regelmatig de trein van 8u43 naar het werk nemen. Maar als hij op een dag zijn trein mist en Lucinda Harris (Jennifer Aniston) ontmoet, verandert zijn leven voorgoed.  
 
Lucinda is charmant, mooi en verleidelijk. Ondanks het feit dat ze beide getrouwd zijn en kinderen hebben, is er een magnetische aantrekkingskracht tussen hen. Lunchafspraakjes worden een glaasje na het werk en al snel leidt de verliefdheid tussen Charles en Lucinda hen naar een hotelkamer. Hun schijnbaar perfecte verhouding loopt helemaal fout wanneer LaRoche (Vincent Cassel), een brutale vreemdeling, hun kamer binnenvalt en een geweer op hen gericht houdt. Hun clandestiene avontuurtje groeit uit tot een nachtmerrie die gevaarlijker en gewelddadiger is dan ze ooit hadden durven denken. 
 
Al snel raakt Charles' leven vervuld van bedrog, chantage, geweld en misdaad. Hij kan zijn vrouw niet in vertrouwen nemen en kan het ook de politie niet vertellen. Charles zit gevangen in een wereld die hij niet herkent, zonder een spoor van het leven dat ooit het zijne was.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Derailed"

Derailed - Bespreking
Bespreking

Derailed

In 2004 kreeg Mikael Hafström voor 'Evil' een Oscarnominatie voor Beste Buitenlandse Film en dat bleef in de VS niet onopgemerkt. 'Derailed' is het Engelstalige filmdebuut van de Zweedse regisseur... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: