Infos

Geregisseerd door : Felix Van Groeningen
In de zalen vanaf: 21 maart 2007
Speelduur: 100 minuten
Genre: Drama
Land : België (2006)
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

Vroeger de beste vrienden: 2 meisjes en 4 gasten. 
De meisjes heetten allebei Kelly, een blonde en een zwarte Kelly, of een brave en een stoute.  
Kurt en Frederic waren onafscheidelijk, Patrick deed de zotste dingen en samen ze zaten altijd in het café van Nick, de charmeur van dienst. 
Na een paar jaar New York staat Zwarte Kelly daar weer. Het meisje waar iedereen een zwak voor had, is er even plots als ze vertrokken was. Waarom ze terug is, wil ze niet zeggen.  
Ondertussen heeft Frederic een lief èn concrete verhuisplannen, is Kurt met Blonde Kelly en hebben ze een kindje en is Nick nog steeds een flierefluiter. En Patrick? Die is niet meer.  
De vrienden van vroeger opnieuw bijeen. Maar een reünie is dit niet. Feesten worden ruzies, het spontane is nu geforceerd en wat al zoek was, gaat onherroepelijk verloren.  
Als Kurt vrouw en kind in de steek laat, beginnen ze samen aan een louterende trip.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Dagen zonder lief"

Felix Van Groeningen regisseert nieuwe film voor Brad Pitt - Actueel
Actueel

Felix Van Groeningen regisseert nieuwe film voor Brad Pitt

Felix Van Groeningen zal voor het Amerikaanse productiebedrijf New Regency en Plan B, de productiemaatschappij van Hollywood-acteur Brad Pitt, een nieuwe speelfilm regisseren. "Beautiful Boy" zal zijn zesde speelfilm worden, meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: