Infos

Geregisseerd door : James Griffiths
In de zalen vanaf: 10 september 2014
Speelduur: 98 minuten
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Als 13-jarig jongetje was hij een geboren salsa-talent, maar 22 jaar later is er niets terug te vinden van het vuur in z'n hielen en slangen in z'n heupen. Bruce (Nick Frost) is iedere vorm kwijt en slijt zijn avonden hooguit met Chinese take-away.  
In de hopeloze neerwaartse spiraal vol zelfmedelijden is er nog maar één lichtpuntje; zijn leuke, prachtige nieuwe Amerikaanse baas Julia (Rashida Jones). Maar ze is absoluut onbereikbaar - ze is veel te perfect voor hem. En dan is er ook nog Drew (Chris O'Dowd), de uber macho collega van Bruce die er geen geheim van maakt dat hij Julia liefst van binnen én buiten wil leren kennen. Bruce zal in actie moeten komen, zeker als hij ontdekt dat Julia naast haar zorgen ook een verborgen passie heeft.  
Hij zal zich, met hulp van zijn trouwe zus Sam (Olivia Colman), moeten ontdoen van de demonen uit zijn jeugd en het gedoofde vuur in zichzelf oprakelen. Alles uit de kast om de liefde van zijn leven voor zich te winnen... en alles op de dansvloer.

 VOD

Bekijk Cuban Fury via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Cuban Fury"

Cuban Fury: Frost zonder Pegg - Bespreking
Bespreking

Cuban Fury: Frost zonder Pegg

Brit Nick Frost heeft een carrière opgebouwd in de voetafdrukken van zijn maat Simon Pegg. En nu mag hij het eens alleen proberen in een romantische komedie. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: