Infos

Geregisseerd door : Delphine Lehericey
Land : België (2007)
Originele taal: Frans

 Synopsis

De film vertelt ons het verhaal van een scheiding. Of liever, van een mogelijke scheiding.  
Maria woont in Parijs, Léo in Brussel. Ze zijn een jaar geleden uit elkaar gegaan. Toch slagen ze er niet in om alle banden te verbreken die hen ooit samen brachten. Daarom vraagt Léo om hem met rust te laten, tot hij op een ochtend Maria voor de allerlaatste keer belt. In plaats van de telefoon neer te smijten, vertrekt Maria meteen naar 'haar' Léo die een moeilijke periode doorgaat: zijn vader leidt aan Alzheimer en Léo moet hem naar een bejaardentehuis brengen in Oostende. Maria stelt voor om mee te rijden en ondanks hun afwachtende houding, doet Léo niet de moeite om haar van zich af te houden. Een nacht aan het Noordzeestrand geeft de indruk dat het koppel weer samen is, maar dan verdwijnt de oude man. Elk gaat zijn kant uit, op zoek naar de oude man, de reden waarom ze naar Oostende kwamen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Comme à Ostende"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: