Infos

Geregisseerd door : Alain Resnais
In de zalen vanaf: 29 november 2006
Speelduur: 120 minuten
Land : Frankrijk (2006)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Thierry, een Parijse makelaar, moet hemel en aarde bewegen om een geschikt appartement te vinden voor Nicole en Dan, twee heel moeilijke klanten.  
Op kantoor leent zijn medewerkster Charlotte hem een tape uit met een opname van haar favoriete tv-programma : een religieuze variétéshow. Doch hetgeen hij daarnaast nog te zien krijgt, tart alle verbeelding. Gaëlle, Thierry's jongere zus, is wanhopig op zoek naar dé liefde en zoekt haar toevlucht tot zoekertjes in de krant en de daarbij horende blind dates.  
Dan, een beroepsmilitair die onlangs uit het leger werd gezet, slijt zijn dagen in de design bar van een hotel in het 13de arrondissement. Hij vertelt barman Lionel over de mislukkingen in zijn beroepsleven en zijn moeilijke relatie met Nicole. Hij besluit in te gaan op een zoekertje en maakt kennis met Gaëlle.  
Tijdens zijn avonddienst roept barman Lionel de hulp in van een thuiszorgster die op zijn bedlegerige vader moet passen, Arthur, een oude driftkikker. Het is Charlotte van het immobiliënkantoor die zich als vrijwilligster meldt.  
Of hoe een personage het lot van een ander omver kan gooien, zonder die persoon te kennen of zelfs maar te ontmoeten...

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

C'è ancora domani - Komedie
2
20 maart 2024

C'è ancora domani

Komedie Regie: Paola CortellesiMet: Paola Cortellesi,...Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano's ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en... Verder lezen...
Immaculate - Horror
3
20 maart 2024

Immaculate

Horror Regie: Michael MohanMet: Sydney Sweeney, Simona Tabasco, Álvaro MorteNa een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: