Infos

Geregisseerd door : Mario Busietta
Genre: Actie, Thriller

 Synopsis

Wist u dat de Maltese televisie een eigen politieserie heeft? Volledi geschoeid op Amerikaanse leest, compleet met ingrediënten zoals actie, rondslingerende ledematen, helse achtervolgingen en mysteries die ontrafeld moeten worden. De naam van de serie? Angli. Maar die heeft niets, maar dan ook niets te maken met de regisseur van Brokeback Mountain.  
Ook in Malta is het een ongeschreven wet dat een populaire serie een vervolg moet krijgen op het grote doek. Resultaat: de belangrijkste acteurs storten zich in een avontuur dat op het eiland al verzekerd was van succes aan de kassa's nog voor de eerste opnamen van start waren gegaan. Mikhail Basmadjian en John Montanaro, de twee hoofdpersonages uit de serie, werken voor de gelegenheid samen met een Duitse agent van Interpol om een lokale drugsbaron ten val te brengen.  
Maar vergis u niet: ondanks de allures van een klassieke "flikkenfilm" is deze film een onbetwistbaar curiosum. De film werd namelijk volledig in het Maltees gedraaid (hier en daar afgewisseld met Duits en Engels, om het toch iet of wat realistisch te houden), in 100% Maltese decors. Geen wonder dat deze film in Malta met de nodige nationale trots werd voorgesteld.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: