Het grote Lego-avontuur: een film die zich laat op-merk-en! - Review Cinema

   - 

Emmet leeft zoals zijn soortgenoten volgens strikte regels, die zeer precies staan uitgelegd in de gidsen die hij elke dag met zich meeneemt. 

Alles is minitieus geregeld, van zonsopgang tot zonsondergang, om te vermijden dat er golven ontstaan in de wereld... van Lego! De onrustwekkende Lord Business, de grote bewaarder van het evenwicht, houdt alles nauwlettend in de gaten en droomt ervan om zijn onderdanen helemaal te controleren. Maar op een dag valt Emmet - letterlijk - op een element dat niet toebehoort aan deze "idyllische" wereld... en hij wordt op slag de held in een voorspelling!

Het gedeelte product placement maakt erg snel plaats voor echt en puur plezier... Lego Movie slaagt erin om de energie, de adem en de humor te bewaren die al aanwezig waren in de films die op video zijn uitgekomen, de avonturen van Batman of de afgeleiden van Star Wars. Dezelfde kwaliteit is ook aanwezig in de videospelletjes gebaseerd op de Lego-wereld.

Kortom, klein en groot kunnen samen met volle teugen genieten van dit animatiepareltje, een echte ode aan de creativiteit. Met tal van extra's om het helemaal af te maken. Niets aan toe te voegen!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: