10 LGBTQ-films die je kan kijken deze Pride Month

Tijdens Pride Month word we extra aangemoedigd om de LGTBQ-gemeenschap te eren en de regenboogvlag in de verf te zetten.
10 LGBTQ-films die je kan kijken deze Pride Month

Tijdens Pride Month worden we extra aangemoedigd om de LGTBQ-gemeenschap te eren en de regenboogvlag in de verf te zetten. 

Maar voor elke wilde avond uit hebben we misschien een gezellige avond binnen nodig, misschien met een film die het feest gaande houdt?

Veel streamingdiensten maken in juni een prachtige selectie van LGBTQ-titels. Laat ons je gids zijn door de belangrijkste films op Netflix, Prime Video, Sooner, CineMember, Apple TV en nog veel meer.

Of je nu in de stemming bent voor een hilarische komedie, een geestverruimende documentaire, een hartverscheurend drama, een bloedstollende romance of een angstaanjagende horror, wij hebben alles voor je.

Ontdek hieronder een kleurrijke selectie LGBTQ-films om deze Pride en daarna te bekijken.

Pride
9
november 2014

Pride

 Regie: Matthew WarchusMet: Bill Nighy, Dominic West, Andrew ScottHet is de zomer van 1984 - Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele activisten geld op te halen om de families van de stakende mijnwerkers te ondersteunen. Maar ze stuiten op een probleem: de bond lijkt... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: