10 Nieuwkomers op Netflix die je moet zien | Januari 2017 - Actueel Cinema

   - 

t's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix! 

Fris je Sherlock-geheugen even op, want de nieuwe afleveringen van seizoen 4 zijn al van start gegaan.

Liam Neeson kan je in de cinema tegenwoordig als een soort boom bewonderen (A Monster Calls), maar in Schindler’s List, de Holocaustfilm van Steven Spielberg die maar liefst 7 Oscars won in 1994, vertolkt hij de rol van Oskar Schindler, een Duitse bedrijfsman die zich bijzonder inzet voor Joden.

Dan is er ook nog Whiplash, de ultieme nieuwkomer als je het ons vraagt. Miles Teller (Divergent) drumt de pannen van het dak. Ook bekroond geweest met een aantal Oscars 2 jaar terug.

The OA is een serie die je kan kijken ter afwachting van het nieuwe seizoen van Stranger Things.

Qua animatiefilm kiezen we Ratatouille. Deze film doet ons altijd dromen van lekker eten in gezellige Parijse sferen.

Dromen kan ook bij Tim Burton’s Big Fish. Een zoon probeert realiteit en fictie in het leven van zijn stervende vader te onderscheiden. Tranen gegarandeerd.

Wil je eerder wat tranen laten van het lachen? Dan heeft Netflix Superbad in de aanbieding. Een klassiekertje met het bekende duo Jonah Hill en Michael Cera.

Om met de familie een film te zien is The Jungle Book een geschikte keuze. Deze live-action/CGI werd april vorig jaar gereleased in België en kon veel volk naar de zalen lokken.

Duitse documentairemaker Werner Herzog spreekt over iets serieuzere dingen in Lo and Behold, Reveries of the Connected World, nl. over de alsmaar groeiende verbondenheid van het internet in onze dagelijkse levens.

En voor af te sluiten raden we Thor aan. De film die van Hiddelston’s personage (Loki) een grappig internetfenomeen maakte en geef toe, de cast is een ware streling voor het oog. 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: