The Transporter Refueled: Een nieuwe Frank! - Bespreking Cinema

   - 

Altijd goed gekleed, georganiseerd en eigenaar van snelle bolides… Frank Martin heeft de job van huurling ingewisseld voor die van leveraar van gehaaste, welstellende klanten die een maximum aan discretie wensen. Terwijl zijn vader hem een bezoekje brengt duiken er spoken op uit zijn verleden (waaronder enkele gevaarlijke vrouwen) en dat ontketent een spiraal van manipulatie en geweld.

We zijn het erover eens : als The Transporter franchise u eerder niet bekoord heeft zal u uw geluk niet vinden in deze vreemde mix van reboot en prequel. De poot van Besson blijft wel degelijk aanwezig (snelle montage, alomtegenwoordige muziek en een tikkeltje vulgariteit…), scherper en met meer uppercuts deze keer, kortom meer « realisme ». De (ietwat naïeve) held krijgt de volle laag!

Als u fan bent zal de vervanging van Jason Statham door Ed Skrein u niet al te zeer storen, hij staat strak in het pak en incasseert wanneer het moet ! Besson slaagt er in weer aan te sluiten bij het publiek, met een nieuw luik vol anabolen!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Transporter Refueled

The Transporter Refueled

Actie  Regie: Camille Delamarre Met: Ed Skrein & Ray Stevenson Frank Martin (nieuwkomer Ed Skrein) is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader (Ray Stevenson) hem in het weekend bezoekt in het zuiden van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: