Hitman : Agent 47 ... mist zijn doel ! - Bespreking Cinema

   - 

Achtervolgd door een medogenloze huurmoordenaar met bovenmenselijke krachten (Agent 47) tracht Katia alles te doen om te overleven.

En dat is zowat de korte samenvatting van haar leven, sinds haar vader haar als kind achterliet. Katia heeft te kampen met paranoia en is een echte overlevingsmachine geworden… al snel kruist ze het pas van John Smith, die haar een handje wilt toesteken… maar in Hitman (een soort van hybride kloon en mutant versie van Terminator en The Matrix) dient men voorzichtig te zijn !

We geven u alvast een gouden raad mee : als u uzelf heel wat zenuwen wilt besparen gaat u beter aan yoga doen, of een beetje binge drinking, of een voetbat in cement, of zelfs een Teletubbie marathon… alles behalve deze absolute marteling die u opgelegd wordt door regisseur Aleksander Bach.

Ik kan geen enkele manier bedenken waarop ik deze Hitman zou kunnen redden van de ondergang… het acteerspel is dat van het niveau van een t.v.-film – Zachary Quinto bakt er niet veel van – het scenario houdt geen steek en de muziek van Marco Beltrami is van de minste. Ja, moeilijk om dit allemaal te geloven, ik weet het.

U heeft het dus begrepen… zelfs met een goede ingesteldheid en een open geest wordt het er niet beter op. U kiest dus beter per toeval voor een andere film.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47

Actie, Politie, Thriller  Regie: Alexander Bach Met: Zachary Quinto, Rupert Friend,  Ciarán Hinds Hitman: Agend 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: