Magic Mike XXL: supersoftseks - Bespreking Cinema

   - 

Steven Soderbergh greep voor de eerste Magic Mike terug naar de halfkomische toon van Stay Hungry van Bob Rafelson en dat leverde een frisse, originele, vederlichte en nooit sentimentele film op. Maar er viel niet echt veel meer te vertellen over die groep van mannelijke strippers; male entertainers noemen ze zich in de film.

Dat merk je aan deze sequel die er enkel en alleen gekomen is omdat het spotgoedkope origineel enorm veel poen heeft opgebracht. Eigenlijk hebben de makers het verhaal van Magic Mike XXL gewoonweg geschrapt. Om de film dan toch wat structuur te geven werd een road movie-element toegevoegd. Wat telt zijn de vele dansnummers die de hormonen van vrouwen moeten doen uitfreaken. Nu, Soderbergh was uitvoerend producent en je merkt dat regisseur Gregory Jacobs, al jaren de assistent van Soderbergh, de toon van de eerste film respecteert. Magic Mike XXL had een ramp kunnen zijn, maar dat is hij gelukkig niet geworden. De prent is echter nog vluchtiger dan het eerste deel. En hij is niet voor iedereen gemaakt. Voor de meeste mannen zullen de ‘sexy’ dansen even stimulerend overkomen als jonglerende beren.

Je snapt totaal niet waarom al die vrouwen zo uit de bol gaan. Die dansjes vragen een zeker talent, maar na een paar minuten begin je toch met je vingers te draaien. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

Komedie  Regie: Gregory Jacobs Met: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: