Terminator: Genisys: Jup, he's back... - Bespreking Cinema

   - 

Oh, kijk de T-800 probeert te lachen, net zoals in Terminator 2 ! En zie, ze doen de scène waar hij in het heden landt letterlijk zoals in de eerste Terminator! En heb je gemerkt dat Sarah Connor precies hetzelfde zegt als in T2 wanneer ze met haar truck door het raam van een winkel ramt ?

Jazeker, Terminator: Genisys bevat meer dan genoeg knipoogjes, verwijzingen en herinneringen aan James Camerons eerste twee films om de fans zoet te houden.

Een veel belangrijkere vraag is echter wat de rest van het publiek voorgeschoteld krijgt. En daar scoort Terminator: Genisys helaas maar mager. Dat de plot nauwelijks te volgen zou zijn, was nog te verwachten. Verhalen over tijdreizen worstelen bijna altijd met hun eigen logica. Veel erger is dat de film ook zelden of nooit spannend wordt. Dat heeft alles te maken met de niet aflatende stroom dwaze grapjes die hij zich permitteert — dank u, Arnold — maar zeker ook met het pijnlijke gebrek aan chemie tussen hoofdacteurs Emilia Clarke en Jai Courtney).

Als het de bedoeling is dat die twee verliefd worden op elkaar en de messias produceren, ziet het er niet goed uit voor de mensheid.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Terminator : Genisys

Terminator : Genisys

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Alan Taylor Met: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney Het is 2029. John Connor, de leider van het verzet, gaat door met de oorlog tegen de machines. Tijdens de aanval in Los Angeles begint de angst van John voor de onbekende toekomst te groeien, wanneer TECOM spionnen een nieuw plot van SkyNet onthullen dat hem zal aanvallen op beide fronten; in zowel... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: