Entourage: more hug it out, bitch - Bespreking Cinema

 

Entourage speelt zes maanden na het einde van het laatste seizoen af. In die zin is de bioscoopfilm vooral een lange episode van de serie geworden. Dat is op zich geen probleem want Doug Ellin heeft de prent vooral gemaakt voor de fans.

De vraag is of de fans bereid zullen zijn om naar de bioscoop te trekken. In de VS lijkt een deel te willen wachten op de dvd. Gelijk hebben ze want Entourage the movie zal waarschijnlijk beter werken op het kleine scherm. Het verhaal mag dan de adem hebben van een bioscoopfilm, de inhoud is de vertrouwde stuff die in de laatste twee seizoenen aan het verwateren was. Vince Chase en zijn maten zijn nog steeds verzot op oppervlakkige seks. Al die jaren in Hollywood hebben hen duidelijk niets geleerd en er is dus weinig hoop voor hen. Voor de kijker ook niet, want die ziet de seks intussen als een obligaat platcommercieel ingrediënt van de reeks dat intussen immens is beginnen te vervelen.

Dat je toch nog blijft kijken is te danken aan Jeremy Piven die nog altijd de show steelt als Ari Gold, de satirische grapjes over Hollywood en enkele leuke cameo’s (vooral Liam Neeson).

Eigenlijk had Ellin Vince en zijn maten moeten dumpen en beter Ari Gold een film gegeven. Dat zou een pak interessanter geweest zijn dan deze redelijke televisie-episode, maar zwakke bioscoopfilm. 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Entourage

Entourage

Komedie  Regie: Doug Ellin Met: Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon Filmster Vincent Chase (Grenier) en zijn makkers Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) en Johnny (Dillon) zijn terug, en weer helemaal 'back in business' met superagent, tegenwoordig studiobaas, Ari Gold (Piven). Ook al hebben ze nu andere ambities, hun band is nog steeds even sterk, terwijl ze zich... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: