Shaun het Schaap : Tè schaapachtig ? - Bespreking Cinema

   - 
Wat doet u nog achter uw computerscherm ? Hup ! Naar de bioscoop !

Shaun en zijn metgezellen bevinden zich, als gevolg van enkele ongelukkige gebeurtenissen, temidden in de grote stad… een situatie die eerder ingewikkeld blijkt voor een bende schapen, vergezeld van hun waakhond !

Deze vrolijke beestenboel tracht wanhopig en vol bruisende energie hun baasje terug te vinden (een soms niet al te snuggere boer). De gevaren van de stad niet kennend, waaronder een waanzinnige asielmedewerker, zoeken de schapen hun weg terug.

Waar u zeker van mag zijn is dat u onder de charmes zal vallen van deze laatste creatie van de Aardman studio’s. Shaun het schaap, oorspronkelijk verschenen in een avontuur van Wallace en Gromit (A Close Shave), vervolgens in een solo televisieserie (met ondertussen toch al vier seizoenen), passeert de kaap van het « non-verbale » en dat met heel wat succes.

Van vertederend (wat een móóóóóie intro) tot trashy humor, deze prent bevat heel wat peps en troeven om de hele familie te kunnen bekoren, klein en groot ! Het ritme vertraagt niet, de grappen volgens elkaar op en zijn telkens weer vernieuwend. Kortom, als u fan bent zal u natuurlijk de bekende elementen terugvinden en mocht u nog niet vertrouwd zijn met deze landelijk-humoristische stijl, snel dan als de bliksem naar de bioscoop !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Shaun the Sheep

Shaun Het Schaap : De Film

Familie, Avontuur, Animatie Film  Regie: Mark Burton & Richard Starzack Wanneer Shaun besluit de dag vrij te nemen en plezier te maken, krijgt hij meer actie dan hij had voorzien. Een vergissing met de Boer, een caravan en een zeer steile heuvel leidt ze allemaal naar de Grote Stad. Het is nu aan Shaun en de kudde om iedereen veilig terug naar huis te brengen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: