Fast & Furious 7: En... actie! - Bespreking Cinema

 

“Ze zeggen dat een vrije baan je doet nadenken. Over waar je geweest bent. En over waar je naartoe gaat.” Het is niet zo moeilijk om de gromstem van Vin Diesel op die woorden te plakken.

Meer nog, naarmate de Fast & Furious-serie opschoot, schudde Vins personage Dominic Toretto er steeds vaker uit zijn mouw. Dat doet hij om de aandacht af te leiden van het feit dat de reeks in wezen niks intelligents te zeggen heeft.

Maar wie zegt eigenlijk dat Fast & Furious überhaupt diepzinnig moet zijn? Is er iemand die zich mee bij de personages betrokken voelt omdat die al eens over familie praten of een dankgebedje zeggen voor het eten? Is er überhaupt iemand die een moer geeft om welk personage dan ook?

Laten we wel wezen: naar films als Fast & Furious ga je kijken voor de snelle wagens (check), de strakke lijven (check) en het grote spektakel (check). Alhoewel, met dat laatste begint de serie onderhand wel te overdrijven, waardoor de film op een haar na een parodie wordt van zichzelf. Als ik de producenten dan ook een tip mag geven: maak de volgende aflevering een half uur korter en investeer het geld in een meer verrassende plot en betere grappen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Fast & Furious 7

Fast & Furious 7

Actie  Regie: James Wan Met: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson,... Fast & Furious gaat volle gas vooruit! Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening in Fast & Furious 7. In het zevende deel van de succesvolle franchise geregisseerd door James Wan keren ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: