Bourne: twee parallelle franchises, twee agenten en binnenkort een crossover? - Actueel Cinema

   - 

De Bourne saga bevindt zich de laatste dagen op een  nieuw keerpunt. Inderdaad Matt Damon en regisseur Paul Greengrass komen terug in de franchise en gaan een vervolg draaien op The Bourne Ultimatum, gereleased in 2007. Maar wat gaat er dan komen van het personage van Aaron Cross, vertolkt door Jeremy Renner in The Bourne Legacy in 2012, die geacht werd de fakkel over te nemen?

Geen zorgen, de avonturen van deze agent, van het Treadstone en Outcome programma, zitten er nog niet op. De saga met Jeremy Renner zou in parallell verder gaan. Enig minpuntje, het vervolg van The Bourne Legacy zal uitgesteld worden en zal dus niet uitkomen in 2016 (op die datum zouden we eerder recht hebben op het vervolg van The Bourne Ultimatum).

Twee franchises, en twee agenten... Wanneer zal de crossover er komen? Wanneer gaat het pad van Jason Bourne dat van Aaron Cross kruisen? Dat weten we nog niet, maar voor Jeremy Renner moet dit zeker eens gebeuren: “Ik denk dat dit de wereld (van Bourne) wat meer opent. Ik denk dat het personage van Cross actief gaat blijven. Men zal creatief moeten zijn om ze te verenigen, maar ik denk dat dat het plan is (...) Het idee dat ze vijanden van elkaar worden of vrienden is compleet geschift!”

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: