Het budget van de drie sequels van Avatar zou wel eens astronomisch kunnen zijn - Actueel Cinema

   - 

De opnames van Avatar 2, 3 en 4 zullen pas aan het einde van 2014 of begin 2015 beginnen, maar bij Twentieth Century Fox is men reeds bezig met het budget. Gezien de sequels van de saga wel eens heel wat zouden kunnen kosten. De directeur van de Studio, Kim Gianopulos, geeft meer uitleg aan Variety, en dat met enige filosofische aanpak: “We weten reeds dat het een lange reis gaat worden. We weten dat het niet eenvoudig gaat worden... maar dat gaat ons ook toelaten nieuwe ontdekkingen te maken en nieuwe uitdagen aan te gaan tijdens de productie, die verder zullen gaan dan wat men normaal doet in de filmwereld. Wat is nu spannender dan dit?”

Als we Variety mogen geloven zou het totale budget wel rond de miljard dollar kunnen liggen ! Iets meer dan 300 miljoen dollar per film. Monsterlijk gewoon.

Tegelijkertijd, herinnert u zich dat het eerste luik op zich al 2,8 miljard dollar had opgebracht, wereldwijd. Dus als de drie sequels het even goed zullen doen... Avatar 2 zou moeten uitkomen in 2016 terwijl de twee daarop volgende sequels geprogrammeerd staan voor in 2017 en 2018. Sigourney Weaver zou opnieuw het weerwoord kunnen geven aan Sam Worthington en Zoe Saldana, een duo dat naar alle waarschijnlijkheid niet de hoofdrol zal hebben in dit vervolg.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: