David Yates zal Fantastic Beasts and Where to Find Them regisseren, de spin-off van Harry Potter - Actueel Cinema

   - 

Harry Potter zal naar alle waarschijnlijkheid niet meer aanwezig zijn in de toekomstige film, spin-off van de saga, Fantastic Beasts and Where to Find Them, maar andere naasten van de jonge tovenaar zullen wel aanwezig zijn op de afspraak. David Yater, die eerder Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and The Half-Blood Prince en Harry Potter and the Deathly Hallows regisseerde, is goed vertrokken om dit nieuwe project onder zijn vleugels te nemen. De Brit, volop in onderhandelingen met Warner Bros, zou volgens Variety op het punt staan een akkoord te vinden met de studio.

>>> Fantastic Beasts and Where to Find Them: de spin-off van Harry Potter wordt bewerkt naar drie films

Geen prequel of vervolg op de avonturen van Harry Potter, deze spin-off zal aan JK Rowling de kans bieden haar eerste stappen te zetten als scenariste. Geïnspireerd op het gelijknamige boek zal Fantastic Beasts and Where to Find them zich afspelen in New-York, ongeveer 70 jaar voor de avonturen van de jonge tovenaar en zal zich concentreren op het verhaal van Newton “Newt” Scamander, een fictief personage uit de Harry Potter series, magizoöloog en schrijver van “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Fantastic Beasts and Where to Find Them zou moeten uitkomen op 18 november 2016 in de Amerikaanse bioscopen. De opnames van deze Harry Potter spin-off zullen starten aan het begin van 2015.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: