Minder digitale effecten in Star Wars 7 dan in de vorige delen - Actueel Cinema

   - 

George Lucas had duidelijk overdreven met zijn digitale effecten (CGI) om de drie eerste delen van Star Wars te filmen aan het einde van de jaren '90. Deze fout leidde ertoe dat de prequel-trilogie er als irreële films uitzagen en de regisseurs van de nieuwe delen zullen deze fout niet opnieuw maken. Dat belooft Rian Johnson, die de leiding heeft over deel 8. 

De regisseur verzekert dat ze er voor Star Wars 7 naar streven om zo weinig mogelijk CGI te gebruiken: "Ze gebruiken erg veel reële speciale effecten voor Star Wars 7", zegt Johnson. "Ik denk dat mensen op natuurlijk wijze opnieuw naar dit genre toegroeien. Dit geeft het geheel een meer realistische look. Ik denk dat meer en meer mensen genoeg hebben van actiescènes in CGI, waarin de wetten van de fysica helemaal overhoop worden gehaald, en alles enorm wordt, en te snel. Maar ik wil ook niet klinken als een oude idioot als ik dit zeg..." 

>>> Kennen we het begin van het verhaal van Star Wars 7?

Star Wars 7, geregisseerd door J.J. Abrams, komt bij ons uit op 18 december 2015. De acteurs van de originele trilogie, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Baker nemen het op tegen John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Star Wars Episode 7 : The Force Awakens

Star Wars Episode 7 : The Force Awakens

Actie, Science-Fiction  Regie: J.J. Abrams Met: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher,... Vijfendertig jaar na de gebeurtenissen uit RETURN OF THE JEDI beginnen de avonturen van een nieuwe generatie helden in "a galaxy far, far away"...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: