Ivan Reitman komt terug op zijn weigering om de nieuwe Ghostbusters te regisseren - Actueel Cinema

   - 

Ivan Reitman, die de twee eerste Ghostbusters regisseerde, zal de camera niet opnieuw in de hand nemen om het mogelijke vervolg van de franchise te maken. Hij legt deze beslissing, die vorig jaar in maart werd aangekondigd, uit op de site SuperHeroHype, en benadrukt ook dat hij nog altijd aanwezig en actief is in het project: "Ik ben erg betrokken, ik ben producent van de film. Ik heb niet alles opgegeven. Maar ik heb onmiddellijk gevoeld dat de nieuwe Ghostbusters mij niet noodzakelijk meer nodig had als regisseur."

>>> Gaat Ruben Fleisher de nieuwe Ghostbusters 3 regisseren?

Ivan Reitman geeft hierna de redenen waarom hij deze nieuwe Ghostbusters niet wilde regisseren: "Na de twee andere films te hebben gemaakt, en met het overlijden van Harold, en Bill Muray die geen interesse lijkt te hebben om mee te doen aan deze derde film, leek het me beter om de film gewoon te produceren en er zeker van te zijn dat we de kwaliteit en de stijl garanderen die past bij deze nieuwe versie van Ghostbusters. De franchise kan profiteren van het gezichtspunt van iemand anders. Ik heb het hiervoor twee keer gedaan en het lijkt me beter om de fakkel door te geven."

Deze uitlatingen van de historische regisseur van de franchise schijnen er op te wijzen dat er meer komt dan alleen een vervolg en de hypothese bevestigen van een reboot voor Ghostbusters. Mogelijke regisseur van deze nieuwe film, als hij op een dag tot in de startblokken geraakt, is Paul Feig (Les Flingueuses, Mes Meilleures amies) en er zou worden gewerkt met een uitsluitend vrouwelijke cast.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Frans gerecht verstrengt beschermingsstatuut van acteur Alain Delon - Actueel
Actueel

Frans gerecht verstrengt beschermingsstatuut van acteur Alain Delon

De 88-jarige Franse acteur Alain Delon is door het gerecht onder het statuut van "versterkte curatele" geplaatst, een beschermingsmaatregel voor kwetsbare meerderjarigen. Delon was begin dit jaar al onder bescherming van justitie gesteld, waardoor hij geen belangrijke rechtshandelingen, zoals... Verder lezen...
De beste films op Apple TV+ - Actueel
Actueel

De beste films op Apple TV+

Apple TV+ is snel uitgegroeid tot een serieuze speler in de streamingwereld, met een indrukwekkende catalogus van films en tv-series. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: