Verhulde hints op de site van Interstellar - Actueel Cinema

   - 

Na de onthulling van een ontroerende trailer op Comic-Con, laat de film Interstellar nogmaals over zich spreken met een grootse update van de officiële site. De surfers zijn nu uitgenodigd om hint te ontcijferen om zo meer te weten te komen over de nieuwste film van Christopher Nolan. Met berichten als “Kijk rond u heen” of “Het antwoord bevindt zich boven ons”, is het mogelijk een beeld 360° te draaien om de informatie te onthullen.

Gelukkig, voor de minder moedigen onder ons, zijn de hardcore fans van Christopher Nolan er reeds in geslaagd meerdere clues op deze site te zetten. Een er van zou zelfs de mythische landing van Apollo 11 op 21 juli 1969 voorstellen. Natuurlijk valt er nog heel wat te ontdekken dankzij deze interactieve ervaring, opgezet voor de promotie van Interstellar.

Met een cast om u tegen te zeggen vinden we in Interstellar Matthew Mc Conaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Bill Irwin, Mackenzie Foy, John Lithgow, Matt Damon, Casey Affleck, Wes Bentley, Topher Grace, David Gyasi en David Oyelowo terug. De film van Christopher Nolan komt uit op 5 november 2014.

 

 Meningen

 Ook te zien op "Interstellar"...

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...
Interstellar

Interstellar

Science-Fiction  Regie: Christopher Nolan Met: Matthew McConaughey, Anne Hathaway,... Onze tijd op aarde lijkt voorbij, dus begint een groep ontdekkingsreizigers aan de belangrijkste missie uit de geschiedenis van de mens.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: