Dwayne Johnson kondigt een "erg speciaal en ontroerend" Fast and Furious 7 aan - Actueel Cinema

   - 

De opnames van Fast and Furious 7 na het overlijden van acteur Paul Walker waren moeilijk en lieten sporen na. Dwayne Johnson, die agent Luke Hobbs speelt in de film, probeert het trouwens niet te ontkennen. Toen de Press Association hem interviewde, kwam hij terug op dit moeilijk moment, waarbij hij opbiechtte: "Als je iemand verliest die je dierbaar is, is dat altijd moeilijk, en wij gaan daar allemaal op onze eigen, persoonlijke manier mee om."

>>> Dwayne Johnson viert het einde van de opnames van Fast and Furious 7 (foto)

De acteur, die meedeed in de twee vorige luiken, komt terug op de moeilijkheden waar deze Fast and Furious 7 hen voor plaatste na de tragische dood van Paul Walker in een auto-ongeluk op het einde van vorig jaar. The Rock legt uit: "Ik denk dat het een grote uitdaging was voor de studio om te vinden hoe we deze film konden verder maken zonder Paul. Dit was een echte challenge en erg moeilijk om te doen. Ik heb de indruk dat deze versie van Fast and Furious echt heel speciaal zal zijn. De film gaat ontroerend zijn en ik denk dat het publiek dat zal appreciëren.

Fast and Furious 7 komt uit op 3 april 2015 in de Amerikaanse bioscoop met als cast Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson en Ludacris.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Fast & Furious 7

Fast & Furious 7

Actie  Regie: James Wan Met: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson,... Fast & Furious gaat volle gas vooruit! Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening in Fast & Furious 7. In het zevende deel van de succesvolle franchise geregisseerd door James Wan keren ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: