De film gebaseerd op de game Uncharted komt uit in de plaats van The Amazing Spider-Man 3 - Actueel Cinema

   - 

Opportunistisch dat hij is, avonturier Nathan Drake is er opnieuw in geslaagd een situatie in zijn voordeel te doen uitdraaien. De held van het spel Uncharted heeft inderdaad gebruikt gemaakt van Spider-Man’s kleine probleempjes, waarvan het derde luik uitgesteld werd naar mei 2018. De filmadaptatie van Uncharted zal dus uitkomen in de plaats van de avonturen van de spinnenman, op 10 juni 2016: “Een geweldige datum voor de film” volgens Doug Belgrad, de directeur van Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group.

>>> De opnames van de filmbewerking van Uncharted zullen in 2015 starten

Tevreden dat er voor Uncharted eindelijk een plaatsje is gevonden, gaat de verantwoordelijke van Sony verder: “Het is de ideale plaats voor de spannende film vol actie en avontuur.” Geschreven door David Guggenheim zal de film geregisseerd worden door Seth Gorden, die David O. Russell en Neil Burger opvolgt voor dit project.

De opnames van Uncharted zouden “heel vroeg volgend jaar” moeten beginnen, op voorwaarde dat de productie de acteur gevonden heeft voor de rol van Nathan Drake te vertolken. De release van de film wordt voorzien voor op 10 juni 2016 in de Verenigde Staten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: