50 Shades of Grey heeft een eerste vurige trailer (video) - Actueel Cinema

   - 

Na de teaser van afgelopen weekend hebben we nu eindelijk ook recht op de trailer van 50 Shades of Grey, de filmadaptatie van de best-seller roman. Het begint allemaal eerder braafjes met Anastasia die Chrisian leert kennen... vooraleer deze laatste haar zijn uitzinnige seksuele praktijken leert kennen. Daarop geraakt heel de situatie natuurlijk verhit.

50 Shades of Grey, geregisseerd door Sam Taylor-Johnson, zou moeten uitkomen op 11 februari 2015, in de aanloop naar Valentijn. De film vertelt de romance tussen Christian Grey (Jamie Dornan), een rijke amateur van vrouwelijk schoon, en Anastasia Steele (Dakota Johnson), een maagdelijke studente van 22 jaar. In de cast vinden we eveneens Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Luke Grimes, Rita Ora en Max Martini terug.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Drama, Erotiek, Romantisch  Regie: Sam Taylor-Johnson Met: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes Fifty Shades of Grey is de langverwachte en spraakmakende verfilming van de bestseller die uitgegroeid is tot een wereldwijd fenomeen. Sinds de eerste uitgave is de "Vijftig Tinten" trilogie vertaald in 51 talen en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht — waardoor het één van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: