Kinepolis brengt unieke 'Where We Are' concertfilm van One Direction op haar schermen! - Actueel Cinema

   - 

In het weekend van 11 en 12 oktober zullen bioscopen van over de hele wereld de "Where We Are" concertfilm van de populaire boyband One Direction uitzenden.

De show, die opgenomen werd in het iconische San Siro stadion van Milaan, zal te volgen zijn op 3000 schermen uit 50 verschillende landen. Belgische Directioners kunnen terecht bij Kinepolis om hun helden te bewonderen op groot scherm en in high definition.

Tijdens dit unieke weekend krijgen Directioners meer dan alleen maar een spetterende show met alle bekende hits voorgeschoteld, voor het concert krijgen ze ook 15 minuten nooit eerder vertoond videomateriaal te zien met interviews en exclusieve backstage beelden van de band. Het globale en exclusieve One Direction filmweekend is een uitgelezen kans voor alle fans die de "Where We Are" tournee hebben gemist of hem opnieuw willen beleven op het grote scherm. De voorverkoop start op maandag 28 juli bij Kinepolis.

Er zijn drie voorstellingen in alle Kinepolis bioscopen:
Zaterdag 11 oktober om 14u
Zondag 12 om 14u en om 17u30

Bekijk hieronder alvast de aankondiging van de band zelf en de trailer:


 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: