Marvel plant vijf nieuwe superheldenfilms tussen 2017 en 2019 - Actueel Cinema

   - 

Wat het beheer van zijn planning betreft is Marvel eerder van het vooruitziende soort. De studio heeft zijn filmreleases al gepland tot in 2016, maar vond dit nog niet ruim genoeg: vijf nieuwe films werden aan zijn programma toegevoegd, waaronder zeer waarschijnlijk de volgende The Avengers 3. Het gaat om projecten die al zijn opgestart maar die voortaan een datum hebben gekregen en de opvolgers zullen zijn van Guardians of the Galaxy, verwacht op 13 augustus 2014, The Avengers 2 : Age of Ultron, voorzien voor 29 april  2015, maar ook van Ant-Man dat nog steeds is voorzien voor 5 augustus 2015, Captain America 3 voor 6 mei 2016 en Doctor Strange in juli 2016.

In de daarop volgende maanden zullen twee films waarvan de naam nog geheim blijft, volgen op deze langverwachte blockbusters van Marvel. De eerste is voorzien voor 28 juli 2017 in de Verenigde Staten, terwijl de tweede op 3 november van hetzelfde jaar zou uitkomen in de Amerikaanse bioscoop. In 2018 zal de planning nagenoeg gelijk blijven voor Marvel. De studio's hebben de release van een film geprogrammeerd op 6 juli in de Verenigde Staten en van een tweede op 2 november. De vijfde en laatste niet-genoemde langspeelfilm is aangekondigd voor 3 mei 2019.

Hoewel Marvel de namen van deze films voorlopig niet prijsgeeft, lijkt het er sterk op dat The Avengers 3 en Thor 3 twee van deze plaatsen innemen. Nu nog wachten op bevestiging en proberen raden om welke andere drie films, waarvan de release al is gepland, het gaat.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: