De glasheldere argumenten van Ultron, de grote slechterik van The Avengers 2 - Actueel Cinema

   - 

De slechte robot aan wie de film van Marvel The Avengers 2 : Age of Ultron zijn naam te danken heeft, en die meer dan bereid is om de mensheid te vernietigen, heeft enkele argumenten om zijn strijd te verantwoorden. Argumenten die iedereen zouden kunnen overtuigen, als we Captain America Chris Evans mogen geloven. In antwoord op een vraag van het magazine Entertainment Weekly over de ambities van Ultron, geeft de acteur immers toe: "Wanneer Ultron begint te praten, is het vaak erg mooi. Hij zegt echt intelligente dingen. Hij wil doen wat hij zich heeft voorgenomen omdat hij gedegouteerd is door X, Y of Z. U kunt waarschijnlijk aan tafel gaan zitten met Ultron en een erg intelligent gesprek voeren. Hij zou u wel eens kunnen verblinden met zijn visie."

>>> The Avengers 2 : alle helden verzameld op de eerste officiële beelden (foto's)!

De motieven van deze slechterik zijn inderdaad ver van banaal. In The Avengers 2, wil Ultron vrede, en hiervoor wil hij het menselijk ras uitroeien, omdat zij de vrede in de weg staan. Om dit te bewijzen citeert het magazine een van de replieken van de film, opgelet spoiler, gericht aan de Avengers: "Ik weet dat jullie goede mensen zijn. Ik weet dat jullie het goede willen doen... maar jullie slagen er gewoon niet in om correct te denken. Er is maar één weg naar de vrede: jullie uitroeien." Het magazine bevestigt ondertussen ook dat Ultron wel degelijk afkomstig is van het Iron Legion van Tony Stark, zijn leger dat tijdens zijn afwezigheid vecht tegen de misdaad.

The Avengers 2 : Age of Ultron, met Joss Whedon als regisseur, komt uit op 29 april 2015. Volgende acteurs doen mee: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Evans en Aaron Taylor-Johnson.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
The Avengers 2 : Age of Ultron

The Avengers 2 : Age of Ultron

Actie, Science-Fiction, Fantasy  Regie: Joss Whedon Met: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth,... Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: